• Obnovljeno
Božićni drveni držač svijeća za svijeće za svijeće za tjelesnu stražnju stražnju dekor za zabavu

Božićni drveni držač svijeća za svijeće za svijeće za tjelesnu stražnju stražnju dekor za zabavu

KM 14.85

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

Opis
r Tražite li držač svijeće za ukrašavanje svoje božićne zabave? Dođite da pogledate naš držač svijeće! Može se koristiti za ukrašavanje vaše zabave, vaše dječje sobe i vašeg dnevnog boravka. Možete upaliti ovu svijeću da dodate neku toplu atomosferu. funkcije
r. - Boja : kao što je prikazano. - Materijal : drvo. - Veličina : cca. - izrađen je materijalom za izdržljivu i dugotrajnu upotrebu. - Ovaj božićni držač svijeće donijet će sretnu ili toplu atmosferu u vaš dom ili zabavu. - Lijepi držač svijeća savršen je kućni zanat, može imati dobru kombinaciju sa nameštajem za spavaće sobe ili nameštaju za dnevne sobe. - Pogodan je za dekor za spavanje, seoski docor Decor, Dekor šume, ili savršenog poklona za božićne kuće!
r. - Kad imate malu porodičnu zabavu, to će biti dobar ukras da odaberete i kreirate romantičnu atomosferu. - Topli savjet : Poštovani kupci, zbog efekta rasvjete, monitori svjetlina, ručno mjerenje i itd. Mogli bi postojati neke male razlike u boji i veličini između fotografije i stvarne stavke.

Specifikacija

Izbor kupca