• Obnovljeno
Mekani tepih unutarnji vintage prostirke meka mat tradicionalni retro prostir cvjetni tiskani podni poklopac non klizni tepih za kuhinju spavaću sobu dnevni boravak blagovaonica

Mekani tepih unutarnji vintage prostirke meka mat tradicionalni retro prostir cvjetni tiskani podni

KM 0.67

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

Mekani tepih zatvoreni vintage prostirki mekani tradicionalni retro prostir Cvjetni tiskani tepih za kuhinju dnevni boravak blagovaonica - Karakteristike :
Gumeni panel protiv klizanja može držati podne, poliesterski materijal, personalizirani dizajn, personalizirani dizajn, personalizirani dizajn, Šareni ispis, ne blede Dostupno godinama koje dolaze, savršeno za obitelji sa djecom i kućnim ljubimcem. Ovaj propis je dizajniran s mekim i izdržljivim vlaknima za udobnost pod nogama.
Atraktivni dizajn : Ova uravnotežena rešetka dizajna će se istaknuti u raznim dekor stilovima, uključujući prelazne, eklektične ili savremene interijere. Može se podudarati u bilo kojem prostoru i izgleda dobro u dnevnoj sobi, trpezariji, kuhinji i spavaćoj sobi, ovo je tanki vratar koji se preporučuje za unutrašnju upotrebu. Također je pogodan za mat za kućne ljubimce, prostirke za pse, prostirke, ulazne prostirke.
Odlično dizajnirani poklon : stilski dizajniran i izrađen sa sjajnim zanatom, ovi visokokvalitetni viseći tapiseri su svestran i odlična opcija poklona za unutarnju i vanjsku upotrebu.

Specifikacija

Izbor kupca