• Obnovljeno
Bemona božićna stabla ukrasi, akrilni viseći Xmas Dekoracija stabla Kućni automobil ruksak privjesak poklon za djecu

Bemona božićna stabla ukrasi, akrilni viseći Xmas Dekoracija stabla Kućni automobil ruksak privjesak

KM 7.00

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

Molimo Vas, primijetito da ovaj artikal prodaje prodavači trećih strana iz Joybuy Marketplace ukrasi za božićne drvce, akrilni viseći ukras za kućni automobil ruksak privjesak za djecu
Ukrasi za božićne drvce, akrilni viseći ukras Xmas Detal na rukom Privjesak poklon za djecu
O ovom artiklu
Veličina materijala : Ovi simpatični božićni dizajn izrađeni su od visokokvalitetnog akrila. Riječ je o veličini pal-m. Opremljen je konopom, vrlo je prikladno objesiti božićna drveća, vrata i prozore, kamine i druge lokacije. Napravite svoju porodicu više božićnim božićnim.
Pogodnom priliku : Stavljanje ukrasa visi na vašem božićnom drvcu ili zalijepite robu da visi na vratima i prozorima. Zidovi, kamini, trijemi. Kancelarije, škole, ho-mes i druga mjesta su vrlo pogodni za njihovo korištenje, čineći ovu božićnu atmosferu više na desetinama.
Višenamjenski organizacioni organizacijski pogled na božićne privjesak za ukrašavanje, vrata, vrata i Windows. Savršeno za zimske božićne tematske zabave i zatočene ukrase sa poljoprivrednim kućama. Može se koristiti i kao privjesak za ruksak ili privjesak za zrcalo automobila.

Specifikacija

Izbor kupca