• Obnovljeno
Fringed Bohemian Style Curtains Pamuk i posteljina Materijal tiskane američke zavjese za ukrašavanje kuhinja Spavaće sobe Perame bijele 150x

Fringed Bohemian Style Curtains Pamuk i posteljina Materijal tiskane američke zavjese za ukrašavanje

KM 15.99

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

Fringed Bohemian Stil Curtains Pamuk i posteljina Materijal tiskane američke zavjese pogodne za ukrašavanje kuhinja Spavaće sobe Roommaterial : pamuk i posteljina
Opis paketa : zavjesa.
Značajke : polu-sjenčanje, s elegantnim resi, koji mogu ukrasiti prozore i zaštititi namještaj, podove i umjetničke djela od sunca .
stroj se prati : za jednostavnost njege, može se opraniti stroj. Može se postaviti u sušilicu ili objesiti na liniji odjeće da se osuši na vrućem sunčanom danu.
Dekoracija kuće : Izvrsni boemski dizajn omogućava vam ukrašavanje Windowsa u izvanrednom stilu, koji je vrlo pogodan za Windows u kuhinjama , blagovaonice, dnevne sobe, spavaće sobe, itd.
Zbog razlike u svjetlu i ekranu, boja zavjese može biti malo drugačija od slike .
Napomena! Zavjese su dizajnirane za nošenje šipki. Općenito, možete nositi šipku promjera do 4,5 cm. Šipka zavjesa nije uključena u paket. Fringed Bohemian Stil Curtains Pamuk i posteljina Materijal tiskane američke zavjese za uređenje kuhinja Spavaća soba, bijela 150x260cm.

Specifikacija

Izbor kupca