• Obnovljeno
Bluelans Flannel Center Center Fluemper Velvet bundeve ukras baršunastog bundeve Carvent Decor Decor fini zanatki Mekani

Bluelans Flannel Center Center Fluemper Velvet bundeve ukras baršunastog bundeve Carvent Decor Decor

KM 3.00

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

Opis : Naša set bundeve Flannel, savršen dodatak vašoj jesen i odmori! Napravljene od visokokvalitetnog baršuna, ove bundeve imaju luksuznu teksturu koja je i udobna i meka na dodir Ovaj set uključuje 12 lakvih bundeva u obliku laveta u 3 elegantne i živopisne boje, u rasponu od svjetlosti do tamne. Ove su boje pažljivo izabrane za stvaranje toplog i poziva za predstojeću jesenju berbu, zahvalnosti i Noć vještica. Ne samo da su ove bundeve velike za ukrašavanje vašeg trpezarijskog stola kao središnjeg prostora, ali mogu se koristiti i kao foto rekviziti , dodajući zabavniju svojim strankama i okupljanjima. Izrađen rustikalnim i osjetljivim detaljima, ove su bundeve dovoljno svestrane da udovolje svim vašim potrebama za izradu i ukrašavanje. Pakovanje sadrži dvije različite veličine, omogućavajući vam stvaranje prekrasnih aranžmana tokom vašeg doma.
Ove Flannel bundeve pogodne su za različite prigode kao što su jesenska žetva, zahvalnosti, Noć vještica, vjenčanja, rođendana i još mnogo toga.

Specifikacija

Izbor kupca