• Obnovljeno
Svestrani dekor šareni vikendica izdržljiva i stabilna prekrasna umjetna proljeća i ljetni vijenac za ulazne vrata ili proljetne ukrase

Svestrani dekor šareni vikendica izdržljiva i stabilna prekrasna umjetna proljeća i ljetni vijenac za

KM 25.00

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

Svestran dekor šareni vikendica izdržljiv i stabilan prekrasan umjetni proljetni i ljetni vijenac za ulazne vrata ili proljetne ukrase
karakteristike : 【Seoska kuća šarena vikendica】 Ovaj prekrasan zapali vijenac izgledat će svijetlo i na vašim ulazom Ovo je takav dodatak mom domu. Volim kako to čini moj prednji ulazni put tako prolećni i dobrodošlice! Za Rezač kolačića, ovo je nova funkcija.
【Pogodnost】 Korištenje visokokvalitetne plastike, neće se prigušiti i trunuti, a neće biti promjenjivi, izdržljivi i višestruki. Kad će ovaj zeleni vijenac izgledati dobro, može izbjeći i problem padajućeg lišća i održavati vaš pod čist.
【Primjena】 vijenac se može koristiti u zatvorenom ili vanjskom, objesiti ga iznad kamina ili na ulazu zid dnevnog boravka. Ovaj proljetni i ljetni vijenac također je pogodan kao unutarnji vijenac, vanjski vijenac, vijenac za vjenčanje, vijenac, proljetni vijenac, itd. Naravno da je i za dnevnu sobu, vjenčani scenu, pozadinu fotografija itd. Ovaj zeleni vijenac Doneće cijele godine.

Specifikacija

Izbor kupca