• Obnovljeno
Podesite ručno izrađenu DIY vrećicu izrada materijala DIY CROSS TOG TORBE KIT ZA DIY LJUBAV

Podesite ručno izrađenu DIY vrećicu izrada materijala DIY CROSS TOG TORBE KIT ZA DIY LJUBAV

KM 3.00

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

Opis
r Postoji niz PU kožne torbe koji stvaraju komplet. Kao što svi znamo, ruka je napravila torba iskrena, čak i ako ih date prijateljima ili rođacima, sviđaće im se jako. Ako vam je potreban skup ručno rađenih torba, a zatim možete isprobati naše proizvode. Ovaj set materijala za diy vrećice uglavnom je za izradu djevojčica prelaze telesne vrećice, sa sigurnim materijalima i kompletnim dodacima, što može ispuniti vaše potrebe. funkcije
r. -Materijal : PU, glačalo. -Proizvodnik s premium materijalom, izdržljiv je i pouzdan za upotrebu. - gotova torba bit će modna i elegantna torba, koja je vrlo divna i atraktivna. -Sve materijale za izradu ručno rađene torbe za vas je u ovom setu, može udovoljiti vašim bitnim potrebama. -Pričiva za više puta kao što su ručna obuka i interakcija roditeljske djeteta, praktična lekcija i zanatska aktivnost itd. -Ovo set materijala za izradu ručno izrađenih pogodan je za početnike ili profesionalnu upotrebu.
Lista pakiranja : 1 x Set pletenog kuta za pletene vrećice proizveden sa premium materijalom, izdržljiv je i pouzdan za upotrebu.

Specifikacija

Izbor kupca