• Obnovljeno
Mortilo crtani detaljni papuče za žene i muškarce Topli pamučni pamučni plišani kućni papuče zatvoreni, poklon, na klirensu

Mortilo crtani detaljni papuče za žene i muškarce Topli pamučni pamučni plišani kućni papuče zatvoreni,

KM 8.39

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

Veličina : Jedna veličina : 8 UK : 6 EU : 39 JP : 25 cm CN : 250 stopa : 250 stopa : 25cm / 98 "
Crtani detaljni papuče za žene i muškarce Topli pamučne pamučne papuče Indoor - Karakteristike : Meko papuče : Ove kućne papuče savršeni su par koji će se nositi nakon duge dana, lagane i potpuno obložene mikrotherry materijalom za dodatnu dodatnu udobnost, prozračnost i mekani osjećaj, povratak kući nikad Bolje s tim papuče da se raduju, nose ih nakon lijepog dugačkog tuša i ući u svoju banje za neke zasluženo zasluženo vrijeme.
Fleksibilnost i udobnost : Jedinstvena konstrukcija i dizajn ovih papuča omogućavaju svaki put Lako ih je ukinuti u samo sekundu.
【Ultimate Comfort】 Mekan, topao i udoban čak i za dodatna široka stopala. Čvrsti rezbari za pjenu dodajte podršku i opustite bol i pritisak stopala i pritisak stopala. Korak Na tišinom u spavaćoj sobi i držite se na podu.
【Warm Design】 Warm Soft Midsole sa kontrastnim ubodom. Dizajn potpore luka obuhvaća vaše noge vrlo dobro i pomaže u tome da vam noge toplo.

Specifikacija

Izbor kupca