• Obnovljeno
Motocikl lanac četkica za kosu Brdski bicikl za čišćenje zuba čišćenje četkica za pranje lanca Oprema za pranje rublja plastična crvena

Motocikl lanac četkica za kosu Brdski bicikl za čišćenje zuba čišćenje četkica za pranje lanca Oprema

KM 59.50

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

4pcs motocikl lanac kose planinska biciklska posuda za čišćenje zupčana oprema za pranje za pranje za vodu : Značajke : Efektivno čišćenje : četkica karakteristike četkice koje su dizajnirane da prodire prljavštinu, grimi i krpcu iz vašeg motociklističkog lanca ili planinskog bicikla kaseta To može učinkovito čistiti područja na teško dostupnom i održavati svoje komponente za bicikle u odličnom stanju.
Izdržljiv dizajn : izrađen od plastičnih materijala, ova četka je izdržljiva i može izdržati česte. Njene snažne čekinje mogu izdržati teške poslove čišćenja i neće se lako nositi ili ne deformirati.
Ergonomska ručka : četkica je dizajnirana s ergonomskom ručkom koja se udobno uklapa u vašu ruku, čineći da se lako koristi za produžene periode od vremena. Također vam omogućava da primijenite više pritiska prilikom čišćenja.
Svestrana upotreba : četka je pogodna za upotrebu na različitim biciklima, uključujući cestovne bicikle, brdski bicikl i motocikle. Njegov svestrani dizajn čini korisnim alatom za bilo koji vlasnik za bicikle.

Specifikacija

Izbor kupca