• Obnovljeno
Restauratorska radnja - Kanarska žuta akrilna laka Auto boja - galon samo boja - profesionalni sjaj

Restauratorska radnja - Kanarska žuta akrilna laka Auto boja - galon samo boja - profesionalni sjaj

KM 8.49

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

samo (al) akrilna laka boja uključuje : 1 galon restauratorske trgovine akrilni lak automatsko boju boje (potreban je tanjin Nije uključeno) * Napomena : Kit nije dostupan za kupovinu u Kaliforniji Na raspolaganju je niska voc boja.
al ima omjer miješanja od 1 do 1, 1 deo al boje na 1 dio srednjeg ili sporog sušenja Tanji zapaljive i opasne predmete isporučit će se samo UPS tlom i samo u donjim 48 američkih država i kanade. Od tada 1974, restauratorska radnja je bila pouzdana marka vrhunskog kvaliteta i izvor za inovativne premium kvalitetne automobile!
Uštedite do 70% na proizvode koji ispunjavaju ili premašuju izvedbu skuplje marke name! Naši proizvodi premium kvalitetnog premaza izrađeni su u SAD-u i formuliramo, proizvodnji i distribuiramo svoje proizvode u cijelom SAD-u, za razliku od mnogih konkurenata. Naši superiorni proizvodi za premazivanje koriste samo najkvalitetnije sastojke, što omogućava našim kupcima da postignu konzistentne, visokokvalitetne profesionalne rezultate na svim njihovim slikarskim projektima! Sa preko 288 boja za zalihe i prilagođenu bazu podataka o automatskoj biblioteci Color koji se vraća u rano 1900-ih, nema drugog mjesta za vaše automobilske potrebe za bojom.

Specifikacija

Izbor kupca